gratisrabatter.com
Hjem Alle Butikker Ziito Rabatkode

Ziito Kampagnekode og Tilbudskode September 2022

Alle gyldige Ziito Kuponer og Rabatkode - op til 60% rabat i September 2022

Hos Ziito kan du altid finde gode Ziito Rabatkode, Kampagnekode og Rabatkupon! Du kan faktisk spare helt op til 60%. God shopping!

Besøg ziito.dk
  • ALLE RABATTER
  • RABATKODER
  • TILBUD

om Ziito er nogle anmeldelser

Henrik Degn
2020-07-01 08:21:00

Overordnet tilfreds, med plads til bedring

Vi bestilte et specialfremstillet tøjstativ til vores walk-in.Inden køb var der fin kontakt til Jonas fra Ziito.Dog skriver de levering inden for 1-3 hverdage, hvilket ikke holdte, da det først blev afsendt 5 hverdage senere.Da vi så modtager vores stativ over 2 omgange og får det pakket ud, kan vi desværre se at samlingerne har fået knubs og ikke er samme nuance som stativet. Hylderne har fået knubs og er på ingen måde slebet/høvlet godt nok til at vi turde ligge tøj på det, og flere af stængerne var rustne, og samlingerne var ikke korrekte i forhold til samling af stativ.Vi kontaktede derfor Ziito via deres chat funktion, og blev mødt af en meget løsningsorienteret Jonas, hvilket var super positivt.Vi aftalte at stativerne skulle ombyttes og hylderne høvles yderligere. Vi afltate også med Jonas at vi kunne afhente på deres lager, således vi kunne se stativerne samlet og derved vide at alt var i orden.Vi havner på 3 stjerner, da vi føler at det første stativ var 1 stjerne værd, og det sidste er 4.Et lille pro-tip kunne være at rette hjemmesiden til, således man skriver at "Vi bestræber os på at afsende inden for 1-3 hverdage, men ved specialfremstilling kan der gå længere" - på den måde ville folk ikke sidde og blive irriteret når forsendelses mailen stadig ikke er tikket ind efter 3 hverdage.

Peter Overgaard
2020-09-10 18:26:51

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.Hurtig levering og perfekt tøjstativ.

Linda Baier
2020-11-17 11:05:26

Super hurtig service og levering

Super hurtig service og levering. Cool tøjstativ, kan stærkt anbefales.

Oscar
2020-08-20 20:09:07

Super god kvalitet!

Super god kvalitet! Har haft det i et par måneder nu, og kan klart anbefales!

Semko Miteran
2020-12-17 20:27:02

Super service

Carina Vaisgård Thorslund
2020-08-24 10:13:28

Nemt at få speciel designet stativ

Jeg havde lavet en skitse som Jonas og teamet nemt gjorde til virkelighed, og de var de billigste på markedet for special design.Man føler virkeligt en relation til menneskene bag Ziito fordi de er hurtige til at svare og ikke er bundet af lange system mæssige procedure.Det er ikke sidste gang jeg køber hos Ziito

Mia Langeskov Jacobsen
2020-07-01 07:50:59

God service og pæne produkter

Nadja gandoe
2020-08-20 13:46:13

Både hurtig og god service!

Både hurtig og god service!Fik et stort fint tøj stativ, som var godt solidt! - præcis som ønsket!Ikke sidste gang jeg køber tøjstativ hos jer!

Edward Blajut
2020-07-06 16:32:07

God firma

God firma. Meget tilfresed

Rasmus Overgaard Olesen
2021-01-25 12:10:26

Super flot og robust tøjstativ med…

Super flot og robust tøjstativ, som kom med hurtig levering og var rigtig nemt at samle.Derudover har der været virkelig god service og jeg vil helt sikkert handle her igen!

FAQ for Ziito

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Ziito?

Der er måder at kontakte kundeservice på Ziitos side. Kontakt kundeservice-knappen er generelt indstillet øverst eller nederst på Ziito-siden. Hvis kunder har spørgsmål, kan de kontakte Ziitos kundeservice og søge hjælp.

Hvor længe holder Ziito Rabatkode?

Log ind på din personlige konto, og på detailsiden for Ziito Rabatkode kan du se en masse information. Jeg tror, at alle forstår, at Rabatkupon for Ziito skal bruges inden for gyldighedsperioden. Nogle kunder kan dog være forvirrede over Kampagnekode for faste produkter, disse Kampagnekode skal være gyldige, før produkterne er udsolgt. Du kan vælge Rabatkupon at bruge i henhold til dine behov, de mener, at enhver kunde kan få en tilfredsstillende indkøbsoplevelse i Ziito. Du kan også følge gratisrabatter.com for at få de seneste kampagner fra September.

Hvor meget kan jeg spare hos Ziito?

Ziito tilbyder af og til kunder kampagner, hver med en forskellig rabat. 60% Rabat På Populære Fitnessredskaber | Fitshop er i øjeblikket tilgængelig i September, og du kan spare op til 60% i rabat. Følg Ziitos store medieplatforme for den seneste Tilbudskode, så kunderne kan lære mere om Ziitos indkøbsbesparelsesguide på forhånd.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Ziito tilbud!