gratisrabatter.com
Hjem Alle Butikker Tapetforum Rabatkode

Tapetforum Kampagnekode og Rabatkupon September 2022

Alle gyldige Tapetforum Kuponer og Rabatkode - op til 60% rabat i September 2022

For at udnytte Tapetforum rabatter kan du benytte følgende Tapetforum Rabatkode og Tapetforum Kuponkode.

Besøg tapetforum.dk
  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

om Tapetforum er nogle anmeldelser

Åse Sandie Turner
2018-06-20 20:58:24

Suveræn butik! Lave priser og høj kvalitet

Suveræn butik!! Bestilte mange meter folie i forskellige bredder og fik hjælp til bestillingen af en meget sød og hjælpsom medarbejder. Folien blev afsendt samme dag og kom frem den næste. Super kvalitet og virkelig gode priser. Kan klart anbefales til alle. Jeg bestiller kun herfra for fremtiden.

Henning Flyngborg
2019-01-04 17:11:25

Virkelig høj service!

Har handlet to gange hos tapetforum - og begge gange har jeg haft brug for telefonisk assistance - ikke pga. hjemmesiden eller produkterne, men pga. min manglende viden om tapeter - og begge gange har medarbejderen i den anden ende klaret mine spørgsmål til UG!Levering dagen efter- så jeg har bestemt ikke brokke mig

Kunde
2016-11-16 13:25:23

Hurtig levering

De har stort udvalg, og bestillingen blev leveret meget hurtig .

Monica
2021-01-14 18:48:26

Super kundeservice

Købte folie hos farver & lak som er en del af Tapetforum. Desværre var der et lille hul, som gjorde, at vi ikke kunne komme i mål med projektet. Sendte en mail med billede af hul til farve & lakHurtig respons fra dem, hvor de hurtigt sendte hele 3 meter ( manglede blot 2 og en bette slat) og et kitsæt.Uden spørgsmål uden dikkedarer Kan varmt anbefale dem Monica B.

Isabella Johansen
2018-10-17 13:15:16

Flot plakat og hurtigt levring

Flot plakat og hurtig levering! Jeg bestilte den gratis' Kim Larsen plakat, og betalte dermed kun 35,- i fragt. SUPER flot plakat

Ac
2019-12-16 09:45:37

Så god en service!

Så god en service!Bestilte en plakat (som forresten var rigtig flot) og levering dertil.Det var gls der leverede og de havde rodet grundigt rundt i det og endte med at levere min pakke til et sted meget længere væk hvilket gjorde jeg skulle bruge både tid og penge på at komme derhen og hente det. Selvom det ikke var Tapetforum som stod for leveringen var det så fedt at de lynhurtigt svarede på min klage og tog ansvar for en af deres samarbejdspartnere og hermed refunderet min leverings gebyr. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med dem :)

Maj-Britt Radmer
2016-11-10 15:45:56

Fin service

Hurtig levering

Katja Maria Holm
2018-03-15 08:52:55

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice - Morten og pigerne på kundeservicelinjen har hjulpet os igennem hele processen, sørget endda for vi kunne komme i gang med vores produkt (KABE) i sidste øjeblik. Har behandlet mit badeværelse med Kabe Stone+ og er yderst tilfreds.Kommer helt sikkert igen, og skal udforske meget mere med Kabes faver på andre vægge. Måske endda gulvet. Er vild med strukturen, nuancerne og ikke mindst betonlooket.5 KÆMPE STORE STJERNER HERFRA!!! :-)

Mette
2016-11-16 08:27:43

Rigtig godt

Hurtig levering og vare i perfekt stand

Birgitte Westh
2020-03-14 12:38:03

Fantastisk resultat!

Fantastisk service i butikken (Århus). Hurtig levering af bestilling. Og et helt eminent resultat - tapeten kan virkelig anbefales, da der er tale om en rigtig god kvalitet, hvilket hjælper ved opsætningen og så ser det bare så godt ud! 110% tilfredshed!

FAQ for Tapetforum

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Tapetforum?

Tapetforum har åbnet kundeservicekanalen for kunderne til at løse de problemer, kunderne ønsker at konsultere. Du kan finde supportkanalknappen for at chatte med Tapetforums kundeservice online. Tapetforums kundeservice vil stå til rådighed 24 timer i døgnet og besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.

Hvor længe holder Tapetforum Rabatkode?

Du kan få adgang til din konto for at se alle dine Tapetforum Rabatkode. Jeg tror, at alle forstår, at Rabatkupon for Tapetforum skal bruges inden for gyldighedsperioden. Nogle kunder kan dog være forvirrede over Kampagnekode for faste produkter, disse Kampagnekode skal være gyldige, før produkterne er udsolgt. Vælg venligst den Rabatkupon, der passer bedst til din brugstid og har den største rabat for at bruge den for at få flere rabatter. gratisrabatter.com har foreslået følgende kampagne til dig: 60% Rabat På Populære Fitnessredskaber | Fitshop.

Hvor meget kan jeg spare hos Tapetforum?

Hvis du finder disse Tapetforum Kampagnekode og tilbud, kan du købe nogle kvalitetsprodukter til lave priser. Find den Tapetforum Rabatkupon og de rabatter, du ønsker, på gratisrabatter.com og få op til 60%. Brugere af gratisrabatter.com sparer i gennemsnit D.kr.15 på Tapetforum, ifølge forbrugerdata. Tøv ikke! Besøg gratisrabatter.com med det samme.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Tapetforum tilbud!