gratisrabatter.com
Hjem Alle Butikker Sundleg Rabatkode

Sundleg Kampagnekode og Rabatkode September 2022

Alle gyldige Sundleg Kuponer og Rabatkode - op til 60% rabat i September 2022

Her på denne side finder du altid de mest aktuelle Sundleg Kampagnekode og Tilbudskode, som du kan benytte når du handler hos Sundleg.

Besøg sundleg.dk
  • ALLE RABATTER
  • RABATKODER
  • TILBUD
  • GRATIS FRAGT

om Sundleg er nogle anmeldelser

Aksel Frandsen
2020-02-24 13:52:14

Fremragende!!

Produkter i topkvalitet! Har aldrig haft en dårlig oplevelse med sundleg i den årrække, jeg har handlet herinde. Hurtig levering og fremragende produkter. Kan helt klart anbefales

Majdi
2020-03-27 12:28:19

Super dejligt med noget godt have…

Super dejligt med noget godt have legetøj til børnene.. Det blev et stort hit. Tak Sundleg

Laila
2020-12-03 08:27:13

Det var ihvertfald ikke en gennemført succes.

Jeg fik en invitation til at skrive en anmeldelse af "mit køb", så det vil jeg da gøre. Jeg bestilte to x kongespil til mine børns klassekalendere i december. God pris, og jeg tænkte jeg var ude i god tid. Jeg fik en ordrebekræftelse hurtigt efter, og pengene blev trukket. Et par dage efter fik jeg besked om at ordren var afsluttet og klar - men ingen forsendelsesoplysninger eller noget. Jeg tjekker Trustpilot og bliver rigtig nervøs. Måske er 200kr ikke ret meget for andre, men det er det for mig. Så jeg skriver til sundlegs kundeservice som tager det alvorligt og derfor svarer indenfor 24 timer - STÅR DER. Men der sker ikke noget. Jeg flagger betalingen på min netbank og gør klar til efter et par dage, at få banken til at trække den tilbage. Jeg sender endnu en mail til sundleg og gør dem opmærksom på at det er mit næste træk. Herefter får jeg en mail tilbage; man ved ikke hvad der er sket, for de kan ikke selv spore ordren og pludselig er netop den vare udsolgt fra deres lager. Da jeg tjekker hjemmesiden, står det der selvfølgelig ikke. Men uanset hvad, vil de lige refundere mig. Og det gør de også, efter et par dage. Jeg synes det er en ærgerlig oplevelse. Heldigvis fik jeg pengene tilbage, og jeg vil derfor ikke give 1 stjerne, men jeg synes ikke man kan kalde det et køb eller et tilfredsstillende forløb. Øv.

Sabina Gade
2021-02-02 12:27:37

Fint udvalg og hurtig levering

Fint udvalg og hurtig levering: Ingen problemer med hverken udvalg eller levering, så jeg vil da bestemt handle dér igen.

Sabina Gade
2021-01-20 13:01:53

Lynhurtig håndtering og levering

Jeg er meget tilfreds med at handle hos Sundleg.dk. Ordren blev lynhurtig håndteret og pakket, og bare to dage efter ordreafgivelse har jeg modtaget pakken. Dejligt

Viola Qvist Almsgaard
2021-01-08 08:43:52

Fuldt tilfreds med købet i december

Fuldt tilfreds med købet i december. Fik varen efter 4 dage midt i juletravlheden

Christine Légaré
2020-03-27 06:14:35

Vi har igår modtaget trampolin fra…

Vi har igår modtaget trampolin fra Sundleg.Kommunikationen med dem har været rigtig fin via Facebook chat hvor de har været hurtige til at svare.

Christian
2020-12-12 13:48:20

God kunderservice og godt udvare at legetøj

Jeg bestilte en fin værktøjsbænk, som desværre blev udsolgt i mellemtiden.Blev tilbudt en andet alternativ og en ekstra vare til en værdi af ca. 200 kr.Så, på tråds af udsolgt vare, så var det en positiv oplevelse at handle os sundleg.dk

Alexander
2020-11-23 10:27:01

God hjemmeside med mange fine…

God hjemmeside med mange fine legesager, og ikke mindst levering til tiden.

Pernille
2020-11-30 17:41:42

Fandt noget som jeg ikke kunne få andre steder

Købte nogle ret fine spejlslotte, som jeg ikke kunne finde andre steder. Meget hjælpsom support.

FAQ for Sundleg

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Sundleg?

Der er måder at kontakte kundeservice på Sundlegs side. Du kan kommunikere med kundeservice via telefon, e-mail osv. på Sundleg, eller komme i kontakt med Sundleg via online chat. Sundlegs kundeservice håber, at du får en god shoppingoplevelse her.

Hvor længe holder Sundleg Rabatkode?

For at kontrollere gyldighedsperioden for Sundleg, kan du se de specifikke oplysninger for hver Rabatkode ved at klikke på Se alle kuponer på din konto på Sundleg. Gyldighedsperioden for Sundleg Rabatkupon er anderledes. Generelt kan du i Sundleg kontrollere den specifikke brug, krav og udløbstid for hver Kampagnekode. Alt, hvad du ser Sundleg Rabatkode på gratisrabatter.com kan bruges, for eksempel: 60% Rabat På Populære Fitnessredskaber | Fitshop.

Hvor meget kan jeg spare hos Sundleg?

Afhængigt af Sundleg kampagnerne er produktrabatterne, som kunderne kan nyde på Sundleg, også forskellige. Find den Sundleg Rabatkupon og de rabatter, du ønsker, på gratisrabatter.com og få op til 60%. Hver forbruger, der køber på Sundleg, sparer i gennemsnit D.kr.43.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Sundleg tilbud!