gratisrabatter.com
Hjem Alle Butikker Scandic Hotel Rabatkode

Scandic Hotel Tilbudskode og Kampagnekode September 2022

Alle gyldige Scandic Hotel Kuponer og Rabatkode - op til 60% rabat i September 2022

Her på denne side finder du altid de mest aktuelle Scandic Hotel Rabatkupon og Kuponkode, som du kan benytte når du handler hos Scandic Hotel.

Besøg scandichotels.com
  • ALLE RABATTER
  • RABATKODER
  • TILBUD

om Scandic Hotel er nogle anmeldelser

Rigmor Ulriksen
2019-10-28 18:33:34

Scandic Copenhagen bedste hotel

Har lige været på weekend ophold med en god veninde på Scandic Copenhagen. Det var en dejlig oplevelse. Det var et venligt personale, hotellet lå meget centralt og så var der en utrolig lækker og kæmpe morgenmadsbuffet.Vi havde værelse lige ud til søerne, så udsigten var så flot. Nu var jeg heldig at blive inviteret med på hotellet, men det er bestemt ikke sidste gang, jeg vil bo der, når jeg skal til København igen.Rigmor Ulriksen

Tanja Dahl Therkildsen
2017-11-08 20:34:28

Hotel Scandic Kolding

Til konference i dag, på Scandic hotel Kolding. Super oplevelse, 320 mennesker til konference, ingen kø - lækker morgenmad & dejlig frokost. Venligt & hjælpsomt personale. Her vil jeg gerne komme tilbage & vil på det varmeste anbefale dette hotel til andre. Tak

KasR
2019-12-09 11:53:29

Dejlig oplevelse på Scandic Falkoner

Dejlig oplevelse på Scandic Falkoner, som fuldt ud levede op til mine forventninger.Indcheckning forløb nemt og bekvemt og værelset var med en stor dejlig kingsize seng.Morgenmaden var også helt fin, dog var der mange mennesker, så svært at finde siddeplads. Dette lykkedes dog efter lidt ventetid.Har booket mit næste ophold i januar og glæder mig allerede

Ole
2018-09-04 12:36:27

Gennemsnitlig, men OK.

God – fin behandling og meget lidt irritation.

Michael Stolberg Nielsen
2019-04-04 17:25:25

Jeg havde en rigtig god oplevelse på…

Jeg havde en rigtig god oplevelse på Scandic Århus Vest. Til at starte med var vi skuffede fordi vores bestilling ikke var det vi håbede på, det løste de dog ved at opgradere til et større rum uden merberegning da de indså at der var uklarheder. God venlig betjening og meget god morgenmad. Og kun ca. 5-10 min. i bil fra city.

Terkel
2019-07-01 15:28:38

Har netop haft en overnatning hos…

Har netop haft en overnatning hos Scandic i Kolding. Alt forløb efter planen, med god service og morgenmad. Eneste minus var en defekt elevator.

Hanne Lund-Nielsen
2019-10-14 08:21:43

En sand fornøjelse.

En sand fornøjelse.Fra vi tjekkede ind til vi tjekkede ud, så bliver vi mødt af af et topengageret Personalet. Personalet var sød at minde om, at med et medlemskab på Scandic Friends, der kan man få 10 % rabat på maden. Maden var alle pengene værd også uden rabat :-) Desuden var der rigeligt af det

Desi Hristova
2017-09-19 18:48:41

Scandic Palace [rådhuspladsen kbh]

Scandic Palace [rådhuspladsen kbh]Vi havde en fantastik bryllups aften/nat maden var helt i top og personalet var super søde og venligehar kun godt at sige.

Leila
2016-09-05 18:50:49

Super service Bygholm Park hotel

Har d.d. Booked ovennævnte hotel via hotels.com.Desværre kom jeg til at lave nogle dumme fejl, som betød, at bookingen ikke kunne ændres eller annulleres.Efter diverse og lange telefonsamtaler, fik jeg en fantastisk service af Gitte fra Bygholm, og alt endte godt, og vi fik rettet vores booking til det ønskede.En service i topklasse som absolut fortjener 5 stjerner, og vi ser meget til vores ophold.

Benny
2020-08-10 10:48:07

Rigtig dejlig oplevelse

The Reef Frederikshavn med 2 børnebørn på 9 og 13 - skøn oplevelse.Meget imødekommende og servicemindet personale, lækker mad, god service - også til børnene.Dejligt værelse og badeland og Coronaen var der fuldstændig styr på overalt på hotellet.Vi kommer helt sikkert igen

FAQ for Scandic Hotel

Har Scandic Hotel en fortrydelsesret?

Hos Scandic Hotel afhænger afbestillingsreglerne af den pris, der er aftalt på reservationstidspunktet. Medmindre andet er aftalt på reservationstidspunktet, kan du afbestille inden kl. 18.00 lokal tid på ankomstdagen. Hvis du er fraværende uden at have aflyst på forhånd, vil du blive opkrævet et gebyr for overnatning.

Har Scandic Hotel en ansøgning?

Velkommen til Scandic Hotel-appen, som er den hurtige og nemme måde at booke og administrere dit næste ophold på. Som den største hotelvirksomhed i Nordeuropa kan du slappe af på 280 hoteller i seks lande. Når du har downloadet den, kan du finde hoteller og booke dit ophold, få oplysninger om dit nuværende hotel og din bolig.

Hvordan skal jeg betale i Scandic Hotel?

Hos Scandic Hotel kan du betale med de samme kort, som accepteres i receptionen: Amex, Visa, MasterCard, Dankort (Danmark), Diners og JCB. Bemærk venligst, at du ikke kan bruge specialtegn i felterne for navn og kortnummer.

Er Scandic Hotel prismatch?

Ja, Scandic Hotel tilbyder dig en garanti for den bedste pris. Hvis du ønsker at reservere et værelse på et af hotellerne i denne virksomhed, bedes du besøge hjemmesiden direkte. Derfor garanterer butikken, at du finder den bedste pris her, og derfor giver den garanti på den bedste pris.

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Scandic Hotel?

Du kan nå dem gennem Scandic Hotels kundeservice kontaktside, og du kan selvfølgelig også komme i kontakt via Scandic Hotels sociale mediesider. Se nederst eller på siden af Scandic Hotels side, find supportknappen for at komme i kontakt med Scandic Hotels kundeservice online. Scandic Hotels kundeservice er tilgængelig 24 timer i døgnet.

Hvor længe holder Scandic Hotel Rabatkode?

Vil du ikke gå glip af Scandic Hotel Rabatkode? Lær mere om dette Rabatkode-indhold på kuponsiden, du kan nyde en lang række forskellige fordele. Jeg tror, at alle forstår, at Rabatkupon for Scandic Hotel skal bruges inden for gyldighedsperioden. Nogle kunder kan dog være forvirrede over Kampagnekode for faste produkter, disse Kampagnekode skal være gyldige, før produkterne er udsolgt. Alt, hvad du ser Scandic Hotel Rabatkode på gratisrabatter.com kan bruges, for eksempel: 60% Rabat På Populære Fitnessredskaber | Fitshop.

Hvor meget kan jeg spare hos Scandic Hotel?

Scandic Hotel giver forbrugerne letanvendelige Kampagnekode fra et kundeperspektiv. Scandic Hotel har i øjeblikket 9 kampagner i September, og alle Scandic Hotel Rabatkode og specialtilbud kan findes her. Brugere af gratisrabatter.com sparer i gennemsnit D.kr.7 på Scandic Hotel, ifølge forbrugerdata. Tøv ikke! Besøg gratisrabatter.com med det samme.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Scandic Hotel tilbud!