gratisrabatter.com
Hjem Alle Butikker Scandic Hotel Rabatkode

Scandic Hotel Tilbudskode og Kampagnekode April 2024

Alle gyldige Scandic Hotel Kuponer og Rabatkode - op til 40% rabat i April 2024

Her på denne side finder du altid de mest aktuelle Scandic Hotel Rabatkupon og Kuponkode, som du kan benytte når du handler hos Scandic Hotel.

Besøg scandichotels.com
 • ALLE RABATTER
 • RABATKODER
 • TILBUD

REKLAME

Prøv alle Scandic Hotel-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

om Scandic Hotel er nogle anmeldelser

Janni Nannberg
2019-03-29 20:25:24

Scandic billingen

Scandic billingen. Vi har haft et fantastisk ophold, god mad, gode faciliteter, godt værelse og god beliggenhed og en fantastisk service.

Jytte
2017-12-28 08:20:45

Dejligt ophold i København med venligt …

Dejligt ophold i København med venligt personale (men en lidt hård seng). Strålende morgenmad :-)

Malene
2020-08-12 08:13:16

Scandic Hamar

Vi besøgte Scandic Hamar i en nat den 11/12 August 2020 - og jeg har sjældent oplevet SÅ god service. TUSEN TAKK FOR DEN FANTASTISKE KUNDESERVICE DU GA MEG OG FAMILIEN MIN DEN KVELDEN (en mand som var aften/nattevagt)

Martin
2018-09-03 06:19:22

Hverken godt eller skidt

Til en enkelt overnatning eller 2 er Scandic Hotel i Glostrup egentlig OK, men forvent ikke en oplevelse ud over det sædvanlige.

Naja Brammann
2019-04-14 18:42:46

Scandic Århus Vest

Utrolig god serive på Scandic Århus Vest, virkelig hjælpsomt personale og gode muligheder for parkering.Ekstremt lækker morgenmad og aftensmad ! Og en virkelig god oplevelse, da min kæreste var blevet syg og jeg fik lov at tage morgenmad med hen på værelset til ham. Dog var vi ikke helt tilfredse med værelset. Det så godt slidt ud, med huller/mærker i væggene og slidte gulve. Det ene lys virkede heller ikke. Og der var utrolig lydt.Utrolig god mulighed for opbevaring, stort dejligt badeværelse og lækker sofagruppe arrangement.

Kenn
2019-04-13 08:32:26

En god oplevelse på…

Jeg har haft en god oplevelse på Scandic hotel Forus Norge. Søde og smilende personale, både dem som arbejder om morgenen og dem til aften. fine værelser med stort fladskærm viasat sport 1,2og 3 og der er tv2 dk.på hverdage åbner restaurant kl 06 så det nemt når man skal starte tidlig. resturanten har en god køkken, laver nok de bedste pizza i Stavanger.kommer der igen

Gulle J. Rasmussen
2018-05-02 08:25:07

Angus Aften på Scandic i Herning - FANTASTISK!

Mørt og saftigt Angus kød anrettet flot med forskelligt lækkert tilbehør på en smuk tallerken.Friskt og sødt serviceminded personale, der gav os en opvartning i top, og sørgede for at supplere op med kød, tilbehør m.v. Flot salatbar. Vi manglede intet!Hyggelige, afslappede omgivelser, der fik samvær og nærvær i højsæde.En virkelig skøn aften - som vi gerne gentager!De bedste hilsner fraGulle J. Rasmussen

KasR
2019-12-09 11:53:29

Dejlig oplevelse på Scandic Falkoner

Dejlig oplevelse på Scandic Falkoner, som fuldt ud levede op til mine forventninger.Indcheckning forløb nemt og bekvemt og værelset var med en stor dejlig kingsize seng.Morgenmaden var også helt fin, dog var der mange mennesker, så svært at finde siddeplads. Dette lykkedes dog efter lidt ventetid.Har booket mit næste ophold i januar og glæder mig allerede

Charles
2017-03-05 20:50:30

5 "kokkehuer"

Overnattede lørdag på Scandic Vest i AarhusEneste kommentar 5 "kokkehuer" (stjerner :)Charles

Jonatan
2019-03-05 11:25:21

Scandic Kødbyen: super lækker

Scandic Kødbyen:3. gang jeg er her nu, og der har gennemgående været en super god service, både ved booking, check in og check ud. Derudover en fremragende location. Kan varmt anbefales.

FAQ for Scandic Hotel

Har Scandic Hotel en fortrydelsesret?

Hos Scandic Hotel afhænger afbestillingsreglerne af den pris, der er aftalt på reservationstidspunktet. Medmindre andet er aftalt på reservationstidspunktet, kan du afbestille inden kl. 18.00 lokal tid på ankomstdagen. Hvis du er fraværende uden at have aflyst på forhånd, vil du blive opkrævet et gebyr for overnatning.

Har Scandic Hotel en ansøgning?

Velkommen til Scandic Hotel-appen, som er den hurtige og nemme måde at booke og administrere dit næste ophold på. Som den største hotelvirksomhed i Nordeuropa kan du slappe af på 280 hoteller i seks lande. Når du har downloadet den, kan du finde hoteller og booke dit ophold, få oplysninger om dit nuværende hotel og din bolig.

Hvordan skal jeg betale i Scandic Hotel?

Hos Scandic Hotel kan du betale med de samme kort, som accepteres i receptionen: Amex, Visa, MasterCard, Dankort (Danmark), Diners og JCB. Bemærk venligst, at du ikke kan bruge specialtegn i felterne for navn og kortnummer.

Er Scandic Hotel prismatch?

Ja, Scandic Hotel tilbyder dig en garanti for den bedste pris. Hvis du ønsker at reservere et værelse på et af hotellerne i denne virksomhed, bedes du besøge hjemmesiden direkte. Derfor garanterer butikken, at du finder den bedste pris her, og derfor giver den garanti på den bedste pris.

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Scandic Hotel?

Du kan nå dem gennem Scandic Hotels kundeservice kontaktside, og du kan selvfølgelig også komme i kontakt via Scandic Hotels sociale mediesider. Se nederst eller på siden af Scandic Hotels side, find supportknappen for at komme i kontakt med Scandic Hotels kundeservice online. Scandic Hotels kundeservice er tilgængelig 24 timer i døgnet.

Hvor længe holder Scandic Hotel Rabatkode?

Vil du ikke gå glip af Scandic Hotel Rabatkode? Lær mere om dette Rabatkode-indhold på kuponsiden, du kan nyde en lang række forskellige fordele. Jeg tror, at alle forstår, at Rabatkupon for Scandic Hotel skal bruges inden for gyldighedsperioden. Nogle kunder kan dog være forvirrede over Kampagnekode for faste produkter, disse Kampagnekode skal være gyldige, før produkterne er udsolgt. Alt, hvad du ser Scandic Hotel Rabatkode på gratisrabatter.com kan bruges, for eksempel: Kampagnekode Til ScandicHotels.com: 15% I Hele Butikken.

Hvor meget kan jeg spare hos Scandic Hotel?

Scandic Hotel giver forbrugerne letanvendelige Kampagnekode fra et kundeperspektiv. Scandic Hotel har i øjeblikket 7 kampagner i April, og alle Scandic Hotel Rabatkode og specialtilbud kan findes her. Brugere af gratisrabatter.com sparer i gennemsnit D.kr.46 på Scandic Hotel, ifølge forbrugerdata. Tøv ikke! Besøg gratisrabatter.com med det samme.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

 • Sengefabriksudsalg Deal - 55% Rabat

  84

  Gyldig indtil 15-4-24
  Se alle Sengefabriksudsalg kuponer

  55%

  Gyldig indtil 15-4-24
 • Tilmeld Dig Shus Nyhedsbrevet Vind Et Par Uldhjemmesko

  59

  Gyldig indtil 14-12-24
  Se alle Shus kuponer

  kupon

  Gyldig indtil 14-12-24
 • Officiel WARfra KunME Ninja-hættetrøje - Sort/Oliven Til $69,99

  89

  Gyldig indtil 14-4-24
  Se alle Warframe kuponer

  $69

  Gyldig indtil 14-4-24
 • Tag Dyrene I Hakkebakkeskoven Billigt Til 750KR Hos Kolding Egnsteater

  39

  Gyldig indtil 14-4-24
  Se alle Kolding Egnsteater kuponer

  kupon

  Gyldig indtil 14-4-24
 • Tag Op Til 35% Rabat På Søndagsrabatkode Hos Hotel Svanen

  82

  Gyldig indtil 9-4-24
  Se alle Hotel Svanen kuponer

  35%

  Gyldig indtil 9-4-24
 • Madame Vacances: 60 % Rabatkode

  83

  Gyldig indtil 14-4-24
  Se alle Madame Vacances kuponer

  kupon

  Gyldig indtil 14-4-24

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Scandic Hotel tilbud!

Vi antager, at du accepterer cookiepolitikken, hvis du fortsætter. Læs mere