gratisrabatter.com
Hjem Alle Butikker Nordicagolf Rabatkode

60% Rabat - Nordicagolf Kampagnekode Marts 2023

Alle gyldige Nordicagolf Kuponer og Rabatkode - op til 60% rabat i Marts 2023

Når du bruger Nordicagolf Tilbudskode og Nordicagolf Rabatkupon, kan du se frem til en større prisreduktion på Nordicagolf.

Besøg nordicagolf.dk
 • ALLE RABATTER
 • RABATKODER
 • TILBUD
 • GRATIS FRAGT

REKLAME

Prøv alle Nordicagolf-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

FAQ for Nordicagolf

Hvordan kan jeg få gratis forsendelse hos Nordicagolf?

Nordicagolf informerer dig om, at hvis den vare, du har bestilt, er på lager, vil de sendes inden for 48 timer, eksklusive weekender, hvorefter forsendelsen vil tage 2-3 dage, varer, der ikke er leveret, vil ikke blive leveret før din ordredato tidligst Da. Fragt koster mellem 45 kr. og 79 kr. afhængig af pakkens størrelse, mens fragten er gratis ved køb over 750 kr.

Hvilke betalingsmetoder er tilladt i Nordicagolf?

Nordicagolf giver deres kunder mulighed for at betale for dine ordrer i deres butik med Dankort, Visa, Maestro eller Mastercard, PayPal og Klarna-fakturaer. I deres netbutik beskytter de dine oplysninger med SSL-kryptering, som står for Secure Sockets Layer og er en funktion, der betyder, at al information, der sendes mellem købere og sælgere, er krypteret.

Har Nordicagolf en pengene-tilbage-garanti?

Nordicagolf informerer dig om, at du altid har en 14-dages refusionsret, der begynder på den dato, du modtager varen. Hvis du fortryder dit køb, refunderes købesummen naturligvis til dig via overførsel, når de har modtaget din anmodning om tilbagebetaling og kontrolleret, at den overholder fortrydelsesreglerne. Derfor er det meget vigtigt, at de modtager dit registreringsnummer og kontonummer, og du skal vedlægge dit kontonummer sammen med ansøgningen, når du sender den.

Kan Nordicagolf tilbyde en gratis prøveperiode?

Nordicagolf ved, at folk gerne vil prøve golfkøller, før de køber, så de har fundet denne løsning til dig. Når du bestiller golfkøller hos dem, kan du frit teste dine golfkøller på din egen driving range, da de tilbyder dig en gratis 30-dages prøveperiode. Hvis du ikke er tilfreds, har du mulighed for at returnere golfkøllen til dem inden for 30 dage efter købet og modtage 80 % af golfkøllens værdi i form af en værdicheck.

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Nordicagolf?

Nordicagolf har åbnet kundeservicekanalen for kunderne til at løse de problemer, kunderne ønsker at konsultere. Kontaktmetoderne er tilgængelige på nordicagolf.dk, så du kan vælge din foretrukne metode til at kommunikere med Nordicagolf. Selvfølgelig er der nogle almindelige grundlæggende spørgsmål, Nordicagolf tilbyder en centraliseret svarside til spørgsmålene, som du også kan finde på nordicagolf.dk.

Hvor længe holder Nordicagolf Rabatkode?

Log ind på din personlige konto, og på detailsiden for Nordicagolf Rabatkode kan du se en masse information. I bunden af Nordicagolf Kampagnekode indstiller Nordicagolf en udløbsdato og vil være tilgængelig indtil udløbsdatoen. I mellemtiden er du velkommen til at bruge på Nordicagolf. Både Rabatkupon og Tilbudskode af Nordicagolf på gratisrabatter.com kan bruges.

Hvor meget kan jeg spare hos Nordicagolf?

Rabatterede priser for Nordicagolf varer varierer afhængigt af forskellige Nordicagolf kampagneaktiviteter. Nordicagolf har i øjeblikket 15 kampagner i Marts, og alle Nordicagolf Rabatkode og specialtilbud kan findes her. For at spare flere penge poster Nordicagolf også ofte Rabatkode-oplysninger, som kunder er interesserede i, på forskellige sociale medier!

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

 • Gavekort Til Plantetorvet Fra 30 DKK

  93

  Gyldig indtil 22-6-23
  Se alle Plantetorvet kuponer

  kupon

  Gyldig indtil 22-6-23
 • Brovst Fra Kun Kr1000

  73

  Gyldig indtil 7-4-23
  Se alle Dansk Outlet kuponer

  kupon

  Gyldig indtil 7-4-23
 • Få 10% Begrænset Tidsrabat Hos Chiquellese Nu

  94

  Gyldig indtil 30-12-21
  Se alle Chiquellese kuponer

  10%

  Gyldig indtil 30-12-21
 • Gavekort Til Aarhus Teater Fra Kun 100 DKK

  77

  Gyldig indtil 5-11-23
  Se alle Aarhus Teater kuponer

  kupon

  Gyldig indtil 5-11-23
 • Få Gestuz Billigt Til DKK249,00 Hos Sirup

  79

  Gyldig indtil 1-4-23
  Se alle Sirup kuponer

  kupon

  Gyldig indtil 1-4-23
 • Nyd Alt Tøj Til Kvinder Til Kun 599kr Hos Seamless Basic

  47

  Gyldig indtil 20-3-23
  Se alle Seamless Basic kuponer

  kupon

  Gyldig indtil 20-3-23
 • Nyd TOER KAJAK Til Kun 4.995,00kr Hos Kajak Import

  66

  Gyldig indtil 5-4-23
  Se alle Kajak Import kuponer

  kupon

  Gyldig indtil 5-4-23
 • Få Shipping Start 96DKK Hos Little Detroit

  46

  Gyldig indtil 4-4-23
  Se alle Little Detroit kuponer

  kupon

  Gyldig indtil 4-4-23

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Nordicagolf tilbud!

gratisrabatter.com bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores side. Hvis du fortsætter, antager gratisrabatter.com, at du accepterer vores cookiepolitik. Læs mere