gratisrabatter.com
Hjem Alle Butikker Lyshygge Rabatkode

Lyshygge Rabatkupon Oktober 2022

Alle gyldige Lyshygge Kuponer og Rabatkode - op til 60% rabat i Oktober 2022

Du kan være sikker på, at du kan få Lyshygge rabatter fra vores hjemmeside, der garanterer alle de store Lyshygge Kampagnekode og Lyshygge Tilbudskode.

Besøg lyshygge.dk
  • ALLE RABATTER
  • TILBUD
  • GRATIS FRAGT

om Lyshygge er nogle anmeldelser

Jette Olsen
2021-01-25 14:06:21

Jeg køber led lys og de er rigtig…

Jeg køber led lys og de er rigtig flotte og de leveres meget hurtigt. Kan absolut anbefale Lyshygge.dk

M. Winther
2021-01-28 16:40:56

Naturtro

Hurtig levering af fine lys med naturtro flamme.

Connie Krastrup
2021-01-31 10:12:58

Meget naturtro lys

Meget naturtro lys - og Hurtig levering.

Karina hagemann
2021-02-02 07:49:31

Mine varmeste anbefalinger

Super hyggelig hjemmeside, fine varer, kanon hurtig levering og en tilfreds kunde

Lone Bech
2021-01-26 16:03:58

God service

God service, og der bliver svaret hurtigt tilbage på mails med spørgsmål

Jette Schwenn
2021-01-28 08:03:03

Hurtig betjening

Hurtig betjening. lysene er meget naturtro.

Susanne
2021-01-25 19:42:23

Indtil videre ganske tilfreds

Indtil videre ganske tilfreds. For en uge siden, modtog jeg et sæt med 4 bloklys, et antal kronelys, fyrfadslys og 40 juletrælys, allesammen som LED i Lunaserien, mere end 1 måned før forventet. De fungerer godt og flammen er ret realistiske. En af fjernbetjeningerne manglede og blev straks erstattet af virksomheden. Bemærk, bunden af fyrfadslys er ret høj i størrelse, bedst i en dybere beholder.

Kunde
2021-01-25 09:14:57

Flotte lys

Flotte lys, nem bestilling og levering

Henrik
2021-01-24 16:16:02

Luna julelys kan ikke anbefales

Vi kender ikke øvrige produkter fra ”Lyshygge”, men har haft en ærgerlig oplevelse i forbindelse med køb af og kundeservice vedrørende 40 stk. ”Luna juletræslys”. Foreløbig har 6 af disse enten slet ikke virket eller virket ”on and off”, hvilket er meget irriterende, når de nu er købt til at hygge på træet juleaften. Desuden brændte flere af lysene ud efter ca. 16 timer selv om der på pakkerne står minimum 100 timers brændetid, hvilket vi skriver til ”Lyshygge”.”Lyshygge” levere efterfølgende en arrogant kundeservice, hvor der blandt andet bliver svaret, at brændetiden er 40 timer i kontrast til den information, der står på æsken. Vi svarer, at vi på baggrund af denne forkerte oplysning samt manglende tro på, at lysene fungerer til næste jul, ønsker at fortryde vores køb. Dette bliver ikke kommenteret, men i dag har vi så modtaget 6 nye lys uden yderligere kommentarer vedlagt. Vores ønske om at annullere handlen er altså bare tiet ihjel. Vi gider ikke gøre mere ved det, men har ikke den store forventning til, at lysene kommer til at fungere tilfredsstillende til næste jul.Vores opfordring er at lade være med at købe ”Luna juletræslys” selv om de faktisk er meget pæne, når de virker. Alt i alt har vi ikke fået en oplevelse, der får os til at vende tilbage.

Pernille Skoubo Jakobsen
2021-01-26 07:58:48

Købte sorte lys til min by Lassen…

Købte sorte lys til min by Lassen stage. De er rigtige fine. Meget glad for mit køb.

FAQ for Lyshygge

Hvad er Lyshygges gratis forsendelses- og returpolitik?

Lyshygge tilbyder gratis fragt på ordrer over 799 kr. Deres leveringstid er normalt 1-3 hverdage. Når du handler hos dem, har du 14 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med det produkt, du har modtaget. Men du skal betale de gebyrer, der er forbundet med returneringen.

Hvilke betalingsmetoder accepterer Lyshygge?

Lyshygge accepterer VISA/Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron, Mastercard Debit, American Express og JCB som betalingsmetoder. De beholder beløbet på det brugte kort umiddelbart efter dit køb. De hæver først penge, når varerne er afsendt og forlader deres lager.

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Lyshygge?

Du kan nå dem gennem Lyshygges kundeservice kontaktside, og du kan selvfølgelig også komme i kontakt via Lyshygges sociale mediesider. Du kan finde forskellige måder at kontakte Lyshygge på deres hjemmeside for direkte online chat med kundeservice. For mange typer spørgsmål, der ofte stilles af kunder, vil der også være tilsvarende svar på lyshygge.dk.

Hvor længe holder Lyshygge Rabatkode?

lyshygge.dk giver alle oplysninger om Rabatkode, du kan logge ind på din konto og se den. I bunden af Lyshygge Kampagnekode indstiller Lyshygge en udløbsdato og vil være tilgængelig indtil udløbsdatoen. Du kan vælge den Tilbudskode, der passer til din ordre. På gratisrabatter.com har du et klarere overblik over alle Rabatkupons af Lyshygge.

Hvor meget kan jeg spare hos Lyshygge?

Lyshygge giver forbrugerne letanvendelige Kampagnekode fra et kundeperspektiv. I Oktober har Lyshygge 15 kampagner og 1 Rabatkode. Kunder, der handler på Lyshygge sparer næsten altid mange penge, og glem ikke disse store kampagner og årlige tilbud, kunder kan spare endnu flere penge!

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Lyshygge tilbud!