gratisrabatter.com
Hjem Alle Butikker Jem Og Fix Rabatkode

Jem Og Fix Tilbudskode og Rabatkupon September 2022

Alle gyldige Jem Og Fix Kuponer og Rabatkode - op til 60% rabat i September 2022

Samtidig holder vi her på siden opdateret med den seneste Jem Og Fix Tilbudskode og den bedste Jem Og Fix Rabatkode, som du kan spare mange penge på.

Besøg jemogfix.dk
  • ALLE RABATTER
  • RABATKODER
  • TILBUD

om Jem Og Fix er nogle anmeldelser

michael Hansen
2021-01-14 07:29:18

Flot service på Grønlykkevej Odense

Flot service på Grønlykkevej Odense Super hurtig betjening i click og collect - det virker..

Jonas Burmeister
2021-01-15 07:41:34

Perfekt service i jem & fix Gørlev

Perfekt service og hurtigt ekspedition.Stod uden varme ovenpå et nedbrud på varmeværket i går, og havde ikke mere brændsel til min brændeovn.Bestiller så på hjemmesiden her til morgen kl. 8.25 til click og Collect, og tager chancen og kører direkte til butikken for at få udleveret. Jeg forklare situationen, og at jeg stort set ikke har varme i huset. Og får udleveret mine varer med det samme. Det er god service. Tak.

Lone T. Jensen
2021-01-31 14:52:54

God oplevelse

God oplevelse med click og collect til afhentning i butikken i Holstebro. Ordren var pakket og klar meget hurtigere end forventet (et par timer efter bestillingen omkring kl. 6 om morgenen). Det gik også nemt med at afhente ordren i butikken. Dejlig købsoplevelse.

B. Nielsen
2021-01-29 08:20:29

Batterier Click og collect.

Bestilte nogle batterier click og collect i Bjerringbro butikken. Højst 45 minutter efter var der en SMS at de var klar til afhentning. Udleveringen helt smertefrit. Stor ros til Bjerringbro.

Lee Wood
2021-01-25 18:29:50

Skal gøres bedre

Skal gøres bedreJeg bestilt en enkelt stikdåse med ledning på jeres hjemmeside, til afhentning i mit nærmest J&F som er Hinnerup. Jeg bestilte sent formiddag, og tænkt at jeg hører nok noget inden for kort tid, så det passet med jeg handlet ind først.4 TIMER SENERE får jeg en opringning fra skjult nummer - Normalt tager jeg ikke skjult nummer. Der var en meget forvirret medarbejder fra Jem og Fix der ringer for at sige varen er nu klar til afhentning. Fint nok...Så tager jeg afsted til Jem og Fix Hinnerup for at hente min ordre. Jeg står i vindfangen hvor man skal i disse tider, og venter med tålmodighed for person foran mig er færdig ekspederet. Det tog dog godt nok langtid, jeg tror ikke hans krav var urimeligt, mere at det var to umiddelbart studerende der vidste INTET om varerne, og dermed kunne ikke finde alt. Jeg ved det er en del af jeres forretningsmodel "Høflig selv betjening" men vi er lige nu tvunget til at benytte et click og kollekt‐model. I det mindste kunne man sørge for butikschefen/souschef er tilsted for at sørge for at hjælpe disse stakkels studerende.Når det blev min tur gik der stadig langtid, fordi den skulle lige igennem systemet... errrrr tænkt jeg okay, har betalt online, men fair nok. Men det kunne kun en af det to studerende finde ud af at gøre, så skulle vente på han kunne "kør den igennem."5 minutter senere blev der konstateret jeg havde allerede betalt, og varen kunne blot udleveres.----Har fuldt forståelse for click og kollekt er en lappeløsning I har sat i værk pga. nedlukning, men klæde jeres medarbejder ordentligt på så ventetiden kan nedbringes, og oplevelsen forbedres.Istedet for en opringning, så vil jeg gerne forslå en SMS, det vil sparer jeres medarbejder for masse af tid.——————-Tilføjelse: 28/1 Jeg har nu redigeret til 4 stjerne, jeg placeret en nye ordre i dag, og 10 minutter efter jeg lavet ordren, fik jeg en SMS om den var klar til afhentning... Oplevelse med afhentning var også en langt bedre oplevelse :-) Flot!

Ruslan Kulynych
2021-01-15 08:59:18

En god oplevelse med click og collect.

Kurt Kristiansen
2021-01-22 16:24:07

click and wait

Click and wait, and wait, desværre den første oplevelse med click and collect.Jeg ville have givet en enkelt stjerne, men en flink og venlig betjening ved telefonisk kontakt, hjalp med to ekstra stjerner, Vil du bruge det igen?, IKKE hvis jeg står og mangler varerne her og nu, har anvendt samme koncept ved et andet byggemarked , med 5 stjerner til følge, endda et par gange..Håber der kommer mere styr på det, og jeg anvender det kun igen, hvis jeg som denne gang ikke skal bruge det hurtigst muligt, ellers må jeg vente til de åbner igen.

Dennis
2021-01-13 09:57:57

Express betjening i click and collect

Express betjening i click and collectOrdrenummer: 1139491Click and collect klar på 20 minutter i Randers Nord. Det var meget bekvemmeligt, når sneen vælter ned og man skal bruge en sneskovl!

Jakob
2021-01-16 12:29:42

Click & Collect fungerer fint...

Lasse
2021-01-18 17:38:48

God oplevelse med Click & Collect

15 min efter bestilling var ordren klar til afhentning (Klarup), det er hurtig ekspedition og god service

FAQ for Jem Og Fix

Tilbyder Jem Og Fix gratis forsendelse?

Jem Og Fix giver kun afkald på forsendelsesomkostningerne for visse ordrer under visse omstændigheder. Butikken giver dig fragtfritagelse, hvis du køber 5 eller flere paller med belægningssten, eller hvis du køber 2 eller flere store pakker, men butikken sender kun til fastlandet og brofaste øer.

Skal jeg tilmelde mig e-mails hos Jem Og Fix?

Hos Jem Og Fix kan du tilmelde dig nyhedsbrevet og deltage i lodtrækningen, hvor du har chancen for at vinde et gavekort til en værdi af 1.000 kr. Hvis du tilmelder dig aktivt, vil du modtage butikkens nyhedsbrev. Butikken garanterer, at din e-mailadresse ikke videregives eller sælges til andre virksomheder.

Hvordan skal jeg betale i Jem Og Fix?

Hos Jem Og Fix kan du bruge følgende betalingskort og kreditkort udstedt i Danmark: MobilePay, Dankort, Mastercard, Visa, JCB, Visa Electron, VISA-Dankort, Visa Electron, VISA-Dankort. Hvis du betaler med et betalingskort, er du altid beskyttet mod misbrug.

Sælger Jem Og Fix gavekort?

Gavekort købt hos Jem Og Fix og i butikker kan bruges til køb i onlinebutikken og i alle butikker. Der er ingen grænse for, hvornår et gavekort senest kan bruges. Kort sagt er et gavekort gyldigt, så længe der er penge tilbage på kortet til køb.

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Jem Og Fix?

Du kan nå dem gennem Jem Og Fixs kundeservice kontaktside, og du kan selvfølgelig også komme i kontakt via Jem Og Fixs sociale mediesider. Kundeservicekanalen er indstillet nederst på jemogfix.dk-hjemmesiden og på hver detaljeside, og du kan finde knappen for at komme i kontakt med deres kundeservice. Uanset hvad du er i tvivl om, så er Jem Og Fix kundeservice her for at hjælpe.

Hvor længe holder Jem Og Fix Rabatkode?

På Jem Og Fixs personlige konto kan du se en liste over alle Rabatkode'ere. Rabatkupon af Jem Og Fix har langsigtet gyldighed og kortsigtet udløb. Hvis du ser en salgsfremmende plakat på jemogfix.dk-hjemmesiden, bedes du bruge den med tillid, for når først disse Rabatkupon er vist, skal de være inden for gyldighedsperioden og vil ikke udløbe midlertidigt, så du kan købe med tillid.

Hvor meget kan jeg spare hos Jem Og Fix?

Du kan spare penge gennem forskellige Jem Og Fix rabatter, kampagner og specialtilbud. Du kan finde 10 Jem Og Fix kampagner og Rabatkode til forbrugere på gratisrabatter.com, som er de seneste gyldige rabatter. Hver forbruger, der køber på Jem Og Fix, sparer i gennemsnit D.kr.18.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Jem Og Fix tilbud!