gratisrabatter.com
Hjem Alle Butikker Fri Bikeshop Rabatkode

Fri Bikeshop Rabatkode Oktober 2022

Alle gyldige Fri Bikeshop Kuponer og Rabatkode - op til 60% rabat i Oktober 2022

Hvis du ikke er villig til at bruge mange penge på Fri Bikeshop, kan du bruge Fri Bikeshop Rabatkupon og Fri Bikeshop Tilbudskode for at få rabatter.

Besøg fribikeshop.dk
  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

om Fri Bikeshop er nogle anmeldelser

Thomas Bording Jørgensen
2020-12-21 00:09:02

Venlige. Effektive. Kompetente.

Venlige og glade ansatte.Deres faglige kompetencer er i top.Holdbare og driftssikre reparationer.Oven i købet til priser der 100% fair,og til at betale.En stur stur 5 tal. Fra mig. Til Fri Bikeshop, Storegade Esbjerg.

Malene
2021-01-29 20:34:44

Super hurtig levering

Inger
2020-12-23 07:03:33

Hurtig levering

Hurtig levering, men måtte sende retur og derefter gøre opmærksom på at der også skulle sendes penge retur til mig.

Lars Fisker
2020-12-10 10:50:00

God service og hurtig levering.

Karl Erik
2020-12-20 12:20:25

Købte for et år siden en El-cykel

Købte for et år siden en El-cykel. På vejen hjem fra arbejde gik computeren løs, hvorfor jeg kørte forbi Fri cykler, lyngby, hvor cyklen var købt. Meget dårlig hjælp fra butikken - ingen garanti, ingen reklamationsret, ingen service udover at jeg kunne købe en ny computer til kr 1300 - langt over dagspris - eller jeg kunne købe en brugt til kr. 500,- uden regning og garanti. Mærkelig form for service, og ualmindelig dårlig attitude fra ham jeg blev betjent af. Her har kunden i hvert fald ikke altid ret. Mvh Dorthe

Laurits
2020-12-19 11:15:56

God service

Venlig og grundig service ifm. Køb af cykel i Roskilde.

Karsten Hallind
2021-02-01 15:19:32

NEM OG HURTIGBESTILLING OG LEVERING

Lene Larsen
2021-01-02 14:13:02

Dejligt at de skriver

Dejligt at de skriver, når noget er i rest ordre og foreslår et alternativ.Hurtig levering.

Kim
2020-12-09 20:03:57

14 dage og flere mails til kundeservice…

14 dage og flere mails til kundeservice har endnu ikke frembragt min vare. Kundeservice reagerer fint og lover bedring hver gang, men endnu uden resultat. Øv.Der er dog fortsat kontakt kundeservice, så mon ikke det lykkes på et tidspunkt...Så lykkedes det at få lygten frem efter 4 uger. Der blev desuden fundet en flot økonomisk løsning på sagen.

KL
2020-12-19 18:06:54

Fin service

Fin service, da jeg fandt en cykel som kunne bestilles direkte på internettet

FAQ for Fri Bikeshop

Hvad er Fri Bikeshops gratis forsendelses- og returpolitik?

Gratis fragt ved ordrer over 299 kr. Fri Bikeshop er sikker på, at de finder den rigtige cykel til dig. Hvis du ikke er tilfreds, tager de cyklen tilbage og erstatter den med en helt ny til dig inden for 14 dage.

Tilbyder Fri Bikeshop livstids gratis service?

Ja, med Fri Bikeshops gratis livstidsservice kan du justere og stramme din cykel så ofte du vil på alle deres værksteder. Livsvarig gratis service er en ubegrænset service til dig, der elsker din bil og hader fedtede fingre. Du kan altid få din cykel repareret på deres værksted, så længe du har købt deres gratis livstidsservice.

Tilbyder Fri Bikeshop rentefrie rater?

Hos Fri Bikeshop kan du få din drømmecykel i rentefri rater. Med deres rentefrie delbetalinger kan du finansiere din cykel i 10 eller 20 måneder med yderligere 8.000 kr. forhåndsgodkendt. Og du betaler ikke mere, end du ville betale for en cykel med kontanter.

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Fri Bikeshop?

Fri Bikeshop har åbnet kundeservicekanalen for kunderne til at løse de problemer, kunderne ønsker at konsultere. Kundeservicen hos Fri Bikeshop byder dig velkommen til at kommunikere med dem. Hvis du har kommentarer eller spørgsmål og ønsker at give hurtig feedback, foreslår Fri Bikeshop, at du kan gøre det via e-mail eller telefon.

Hvor længe holder Fri Bikeshop Rabatkode?

For at kontrollere gyldighedsperioden for Fri Bikeshop, kan du se de specifikke oplysninger for hver Rabatkode ved at klikke på Se alle kuponer på din konto på Fri Bikeshop. Under normale omstændigheder vil hver Kampagnekode vise den tilsvarende udløbstid. Bruger du den inden for gyldighedsperioden, kan du få den tilsvarende rabat, og du kan ikke længere bruge den efter dens udløb. Hvis du ser en salgsfremmende plakat på fribikeshop.dk-hjemmesiden, bedes du bruge den med tillid, for når først disse Rabatkupon er vist, skal de være inden for gyldighedsperioden og vil ikke udløbe midlertidigt, så du kan købe med tillid.

Hvor meget kan jeg spare hos Fri Bikeshop?

Afhængigt af Fri Bikeshop kampagnerne er produktrabatterne, som kunderne kan nyde på Fri Bikeshop, også forskellige. Få de seneste Fri Bikeshop Rabatkode og populære tilbud, og spar op til 60%. Kunder, der handler på Fri Bikeshop sparer næsten altid mange penge, og glem ikke disse store kampagner og årlige tilbud, kunder kan spare endnu flere penge!

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Fri Bikeshop tilbud!