gratisrabatter.com
Hjem Alle Butikker Flipp Rabatkode

Flipp Rabatkode November 2023

Alle gyldige Flipp Kuponer og Rabatkode - op til 65% rabat i November 2023

Hvis du ikke er villig til at bruge mange penge på Flipp, kan du bruge Flipp Rabatkupon og Flipp Tilbudskode for at få rabatter.

Besøg flipp.dk
 • ALLE RABATTER
 • TILBUD

REKLAME

Prøv alle Flipp-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

FAQ for Flipp

Flipp Tilbyder særlige rabatter?

Flipp tilbyder dig en gratis prøveperiode, hvis du ikke har abonneret på deres produkt før, og hvis du har abonneret på Flipp før, vil deres gratis prøvetilbud først være tilgængeligt seks måneder efter, at dit sidste abonnement slutter kl. tidligst. Inden din gratis prøveperiode slutter, skal du huske at udfylde din konto under Abonnementer med din kunde og postnummer for at få rabat på dit næste abonnement.

Tilbyder Flipp gavekort?

Flipp er alle dine yndlingsmagasiner i én app, og med deres gavekort får du digital adgang til over 90 af de bedste magasiner og aviser. Deres gavekort er gyldige i 3 år fra købsdatoen og har en minimum pålydende værdi på 250 kr. Deres digitale kort kan sendes med post, mail eller sms, valget er dit.

Hvad er annulleringspolitikken for Flipp?

Flipp giver dig 14 dages fortrydelsesret inden for 14 dage for at afmelde deres produkter. Deres fortrydelsesret regnes fra datoen for aftalens indgåelse, hvis du afgiver en bestilling mandag den 1. er det muligt indtil den 15. Falder fristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til næste hverdag. Fortrydelsesretten vil blive respekteret, hvis du sender meddelelsen om fortrydelsesretten inden udløbet af fortrydelsesfristen.

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Flipp?

Der er måder at kontakte kundeservice på Flipps side. Hvis du har brug for at kontakte kundeservice, når du surfer på flipp.dk, vil du se kundeservicemetoden indstillet af Flipp på hver side. Kontakt kundeservice hos Flipp, de vil hjælpe dig med at løse indkøbsproblemet så hurtigt som muligt.

Hvor længe holder Flipp Rabatkode?

Hvis du ønsker at vide den specifikke brugstid for Flipp Rabatkode, kan du tjekke brugsinstruktionssiden for den tilsvarende Rabatkode. Gyldighedsperioden for Flipp Rabatkupon er anderledes. Generelt kan du i Flipp kontrollere den specifikke brug, krav og udløbstid for hver Kampagnekode. For ikke at gå glip af ethvert tilbud, der er gavnligt for dig, anbefaler gratisrabatter.com, at du bruger din Kampagnekode i tide, så du undgår at være ude af stand til at bruge den, efter den udløber.

Hvor meget kan jeg spare hos Flipp?

Flipp tilbyder af og til kunder kampagner, hver med en forskellig rabat. Der venter 12 kampagner på dig i November, inklusive 1 Rabatkupon. Brugere af gratisrabatter.com sparer i gennemsnit D.kr.42 på Flipp, ifølge forbrugerdata. Tøv ikke! Besøg gratisrabatter.com med det samme.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

 • 20 Gratis Spins Uden Indskud

  96

  Gyldig indtil 5-12-23
  Se alle Leo Vegas kuponer

  kupon

  Gyldig indtil 5-12-23
 • Twinstar Så Lav Som 199,00kr

  52

  Gyldig indtil 10-12-23
  Se alle Aqua Tantan kuponer

  kupon

  Gyldig indtil 10-12-23
 • RABATKODER

  Få Ekstra 55 % Reduktion På Udsalgsvarer

  55

  Gyldig indtil 2-12-23
  Se alle Away kuponer

  kupon

  Gyldig indtil 2-12-23
 • Tag Op Til 15% Rabat På NORDIC HOU Hos Nordichouse

  67

  Gyldig indtil 11-12-23
  Se alle NordicHouse.dk kuponer

  15%

  Gyldig indtil 11-12-23
 • Nyd Gaveæske 2 Så Lav Som DKK59,00 Hos Bade Anstalten

  88

  Gyldig indtil 2-12-23
  Se alle Bade Anstalten kuponer

  kupon

  Gyldig indtil 2-12-23
 • RABATKODER

  15 % Rabatkode På Udvalgt Udvalg

  58

  Gyldig indtil 2-12-23
  Se alle Yizzam kuponer

  kupon

  Gyldig indtil 2-12-23

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Flipp tilbud!

Vi antager, at du accepterer cookiepolitikken, hvis du fortsætter. Læs mere