gratisrabatter.com
Hjem Alle Butikker CPH Rabatkode

CPH Tilbudskode og Rabatkode Oktober 2022

Alle gyldige CPH Kuponer og Rabatkode - op til 60% rabat i Oktober 2022

Kig på denne side for at undersøge vores udvalg af CPH Rabatkupon og Tilbudskode og spar penge på dit køb hos CPH.

Besøg cph.dk
  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

om CPH er nogle anmeldelser

Morten Filemon Olsen
2018-07-14 10:41:52

Jeg har aldrig haft problemer med…

Jeg har aldrig haft problemer med lufthavnen.

Laila
2020-01-20 16:27:01

Fedt med alle de butikker og og…

Fedt med alle de butikker og og forskellige Caféer

Kenneth
2014-03-15 20:52:22

Babymad - hvor meget og hvornår baby?

Det fremgår ikke klart af hjemmesiden hvor meget babymad man må have med samt hvornår et barn ikke længere er en baby. I lufthavnen fik vi efterfølgende at vide, at vi måtte have haft alt det med vi fandt nødvendigt så længe barnet var under to år, men det var ikke nemt at vide at et barn på 1 år og 10 måneder fortsat er en baby i Jeres terminologi men ikke er det når det er 2 år.Så skriv det på jeres hjemmeside i stedet så man har noget konkret at gå efter.

Agger
2009-07-08 13:08:14

Perfekt hjemmeside før en afrejse og til info.

Perfekt hjemmeside, til en perfekt lufthavn. Andet er der vel ikke at sige?

arno bruun
2017-07-14 06:04:19

God service

God service! Politiet derude var hurtige til at udstede nyt pas!

Niels Rygaard
2016-10-23 15:10:25

ALT ER SOM DET SKAL VÆRE!

Fløj lørdag morgen d.01-10-2016 klokken 9:35 med AirSerbia JU401 til Beograd, og der var intet at sætte en finger på i Københavns Lufthavn!

Ev
2014-09-21 05:57:35

Fantastisk hjælp ved infodisken!!!

Min mor var på besøg hos mig. Da hun tog hjem, efter hendes chek-in har jeg opdaget at jeg havde hendes taske hængende på min skulder. Først prøvede nogen fra security at hjælpe mig med at give den videre men så blev jeg sendt videre til infodisken. Der stod en mand og en dame. Manden gik straks i gang med at undersøge om tasken kunne videresendes. Info damen var sød nok til at være villig til at "passe butikken" alene mens manden tog af sted til at videregive tasken. Og min mor blev sååååå glad takke være fantastisk kundeservice fra infodisken!!!!

Torben
2010-09-12 16:12:04

Glimrende lufthavn

Jeg flyver en del og stort set altid gaar alt glat i Kastrup.Super at komme til fra lufthavnen med tog.Sikkerhedskontrollen kunne nogle gange godt gaa hurtigere, men det gaelder nu for de fleste lufthavne.

Steffen Friis
2010-03-02 21:33:28

Fornem kundeservice

Ringede for at forhøre mig om plads forhold i lufthavnen og blev rådgivet til at bestille med det samme, og fik besvaret mine spørgsmål om sikkerhed i lufthavnen og om håndbaggage på en professionel og positiv måde.En af de sjældne perfekte kundeservicecentre der findes i Danmark - Både velinformerede, velvidne, friske, søde og professionelle.

Zenia Lykke
2020-02-04 15:33:17

God hjælp

Takkebesked fra min farfar:Den 8. januar skulle jeg med flyveren til Thailand, hvor jeg ved indtjekning mistede mit ur. Den gode indsats medarbejderne gjorde for at finde mit ur, med speciel værdi, kan ikke beskrives. Denne oplevelse og hjælp betød rigtig meget for mig, hvilket jeg vil sige tusind tak for.

FAQ for CPH

Hvilke betalingsmetoder accepterer CPH?

CPH understøtter kunder, der bruger flere betalingsmetoder til at betale for deres ordrer. Kunder kan bruge en række forskellige betalingsmetoder og bankkort til at betale i lufthavnen. Kunder kan bruge VISA, MasterCard, Dankort, JCB, American Express, Diners Club og China UnionPay. Lufthavnen modtager også kontant betaling i andre valutaer, men der bruges kun danske kroner til det inddrevne beløb.

Tilbyder CPH rabatter på passagerkøb?

Selvfølgelig. CPH har en toldfri butik ved siden af lufthavnen, hvor passagerer kan købe et komplet udvalg af parfumer, kosmetik og andre souvenirs. Sammenlignet med prisen på parfume og kosmetik købt af kunder i skranker eller andre stormagasiner, er indkøbsprisen i toldfrie butikker 20 % billigere. Hvis en kunde fører købsregistrering og finder ud af, at produkterne i andre annoncer er billigere end den pris, de købte i den toldfrie butik, betaler [HANDELSNAVN] forskellen.

Hvordan kontakter jeg kundeservice for CPH?

Der er måder at kontakte kundeservice på CPHs side. Generelt giver virksomhedssider en besked til kontakt kundeservice-knap, klik på denne knap for at sende en besked til CPH. CPH Kundeservice er tilgængelig 24/7 for at løse dit problem.

Hvor længe holder CPH Rabatkode?

Vil du ikke gå glip af CPH Rabatkode? Lær mere om dette Rabatkode-indhold på kuponsiden, du kan nyde en lang række forskellige fordele. Nogle CPH Kampagnekode har ikke en udløbsdato, sådan Rabatkupon kan bruges indtil udsalget er udsolgt. Hvis du ser en salgsfremmende plakat på cph.dk-hjemmesiden, bedes du bruge den med tillid, for når først disse Rabatkupon er vist, skal de være inden for gyldighedsperioden og vil ikke udløbe midlertidigt, så du kan købe med tillid.

Hvor meget kan jeg spare hos CPH?

Rabatterede priser for CPH varer varierer afhængigt af forskellige CPH kampagneaktiviteter. Tager man Oktober som eksempel, kan shoppere nyde op til 60% besparelser ved at browse på gratisrabatter.com og bruge CPH Rabatkode og Rabatkupon. Kunder, der handler på CPH sparer næsten altid mange penge, og glem ikke disse store kampagner og årlige tilbud, kunder kan spare endnu flere penge!

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste CPH tilbud!