gratisrabatter.com
Hjem Alle Butikker CPH LIVING Rabatkode

CPH LIVING Kampagnekode og Rabatkupon September 2022

Alle gyldige CPH LIVING Kuponer og Rabatkode - op til 60% rabat i September 2022

For at udnytte CPH LIVING rabatter kan du benytte følgende CPH LIVING Rabatkode og CPH LIVING Kuponkode.

Besøg cphliving.dk
  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

om CPH LIVING er nogle anmeldelser

Peer Fischer Holm
2019-05-28 18:22:22

God hjemmeside, Hurtig og billig levering.

God hjemmeside, Hurtig og billig levering. Rimelige priser.Har klart fortjent 5 stjerner.

Adam N. Jantzen
2018-07-02 10:08:43

Ualmindelig god service og rådgivning

Vi skulle have udskiftet hele baduljen og det gjorde CPH Living til UG. Så ros herfra til medarbejderen, som vejledte os om produkterne og for at imødekomme vores budget. Vi kunne have købt det hele på nettet, men dejligt at blive mindet om, hvorfor det kan betale sig at bevæge sig ud og se varen inden man køber.

Charlie, Nørrebro
2018-07-11 15:57:46

kan anbefale at handle hos CPHLiving når det drejer sig om alt til senge

Jeg har bestilt sengetøj m.m., da der var jeg var i tvivl om ringede jeg til CPHLiving kundeservice jeg fik svar på mine spørgsmål, rigtig flink medarbejder, efter 2 dage fik jeg det bestilte leveret endvidere er deres priser billige end hos andre selv om det er den samme vare.Jeg vil på den varmeste anbefale at handle hos filmset.CharlieNørrebro

Rasmus Ejlers
2020-10-06 07:55:53

Savner nærbilleder af vævning på website

Godt udvalg, godt til prisen og levering ok. - Har købt nogle sæt sengetøj hos CPH Living. Alt gik for så vidt efter planen. Eneste anke er, at jeg ikke kunne se vævningen på sengetøjet på website. Det grå sengetøj jeg bestilte var hvid-nistret i vævningen, ud fra billedet på sitet forventede at det var helt gråt. Der var desværre ikke noget nærbillede på website af vævning. Det kunne jeg godt have ønsket mig, så jeg havde undgået denne misforståelse. Eller en god oplevelse. Vil godt handle der igen. :-)

Claus U
2017-08-03 12:09:51

Alt var, som det burde være

Bestilte 4 styk kuvertlagen. Hjemmeside fint og intuitiv. Bestilling og køb foregik super nemt. Priserne er ok taget kvaliteten i betragtning. Ærgerligt, at levering kun er med PostNord (se min anmeldelse af PostNord), selv foretrækker jeg GLS. Bestilte varerne mandag, disse kunne hentes fra onsdag - så dette var trods alt hurtigt. Her handler vi formentlig igen.

Gitte Thunbo
2020-09-17 13:06:42

Helt perfekt handel

Helt perfekt handel , dem kan jeg godt anbefale hurtig levering

Maria B.
2020-06-05 07:49:03

UALMINDELIG GOD SERVICE

Brugervenlig webshop, meget hurtig levering og en ubesværlig kundeservice, tak!

Peter
2020-08-14 05:32:03

Har købt nogle lækre ting over flere…

Har købt nogle lækre ting over flere omgange. Den sidste levering var desværre forsinket, men jeg blev holdt løbende opdateret om den udskudte leveringsdato og varen er nu leveret og beløbet er først trukket på leveringsdatoen.

jacob friis
2016-08-13 10:26:19

Perfekt service

Jeg købte kom ved en fejl til at bestille et badeforhæng som var for kort. Jakob fra cphliving var hurtig til at sende et nyt retur uden ekstra beregning.

Morten Skovsted
2021-01-15 14:00:23

Fantastiske produkter, super service

Man kan gøre sig fortjent til fem stjerne på flere måder ;-)Jeg har før handlet hos CPHliving med tilfredshed, og inden jul bestilte jeg to lækre kuvertlagener i egyptisk bomuld. Kort tid efter fik jeg en beklagende mail, at det ene var forsinket. Heldigvis var det til eget brug, og de sendte straks det andet, der var til julegave. Nu har jeg også fået mit eget, og det er simpelthen faktastisk kvalitet. Desuden har jeg fået kompentent vejledning om vask og pleje, så jeg har intet at udsætte.... og nu vil jeg bestille et sæt sengetøj i den egytpiske bomuld også. Smooth, blankt, køligt og lækkert :-)

FAQ for CPH LIVING

Tilbyder CPH LIVING gratis forsendelse?

CPH LIVING sender normalt inden for 1-3 arbejdsdage, men bemærk venligst eventuelle leveringsnoter i vareteksten. Butikken tilbyder gratis levering via Postnord Danmark for alle varer over 400 DKK. For køb under 400 kr. opkræver butikken et gebyr. Butikken leverer kun i Danmark, men leveringer til resten af verden kan foretages mod et ekstra fragtgebyr.

Hvordan skal jeg betale i CPH LIVING?

Hos CPH LIVING understøtter butikken følgende betalingsmetoder: Visa, Visa Debit, Visa Electron, Mastercard, MobilePay, Dankort, Paypal, Maestro og bankoverførsel. Butikken forhindrer svindel med dit betalingskort, så der sendes en sikkerhedskode til din mobiltelefon, når du køber et bestemt beløb.

Hvordan skal jeg betale i CPH LIVING?

Hos CPH LIVING har du som forbruger 24 måneders reklamationsret, så du kan bede butikken om at hjælpe dig med at reparere eller udskifte varen eller forhandle en alternativ løsning, afhængigt af omstændighederne. Hvis reklamationen er berettiget, refunderer butikken dine forsendelsesomkostninger, men varen skal altid sendes tilbage i korrekt emballage, og husk at bede om en kvittering for forsendelsen.

Sælger CPH LIVING gavekort?

Ja, CPH LIVING sælger gavekort. Hvis du skal købe et gavekort, skal du først vælge gavekortets værdi og derefter udfylde modtagerens navn og e-mail. Når betalingen er blevet foretaget Du vil modtage en ordrebekræftelse om, at din ordre er modtaget. Når gavekortet er modtaget, kan modtageren straks bruge gavekortet i onlinebutikken.

Hvordan kontakter jeg kundeservice for CPH LIVING?

Du kan nå dem gennem CPH LIVINGs kundeservice kontaktside, og du kan selvfølgelig også komme i kontakt via CPH LIVINGs sociale mediesider. Du kan finde supportkanalknappen for at chatte med CPH LIVINGs kundeservice online. CPH LIVING kundeservice vil håndtere dit problem omgående.

Hvor længe holder CPH LIVING Rabatkode?

Kunder kan se specifikke oplysninger på beskrivelsessiden for CPH LIVING Rabatkode. Under normale omstændigheder vil hver Kampagnekode vise den tilsvarende udløbstid. Bruger du den inden for gyldighedsperioden, kan du få den tilsvarende rabat, og du kan ikke længere bruge den efter dens udløb. Håber du bruger Rabatkupon så hurtigt som muligt inden for gyldighedsperioden for at nyde rabatten. CPH LIVING Tilbudskode vist på gratisrabatter.com er alle gyldige.

Hvor meget kan jeg spare hos CPH LIVING?

CPH LIVING tilbyder lejlighedsvis sine kunder kampagner for at spare nogle penge med en række kampagner og tilbud. I September har CPH LIVING 15 kampagner og 1 Rabatkode. For at spare flere penge poster CPH LIVING også ofte Rabatkode-oplysninger, som kunder er interesserede i, på forskellige sociale medier!

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste CPH LIVING tilbud!