gratisrabatter.com
Hjem Alle Butikker Copenhagen Card Rabatkode

60% Rabat - Copenhagen Card Kampagnekode Oktober 2022

Alle gyldige Copenhagen Card Kuponer og Rabatkode - op til 60% rabat i Oktober 2022

Når du bruger Copenhagen Card Tilbudskode og Copenhagen Card Rabatkupon, kan du se frem til en større prisreduktion på Copenhagen Card.

Besøg copenhagencard.com
  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

FAQ for Copenhagen Card

Hvad er den største fordel ved Copenhagen Card?

Copenhagen Card giver dig gratis adgang til 89 museer og attraktioner i og omkring København, samt gratis offentlig transport med bus, tog og metro. Du kan booke dit kort online eller via appen, så du ikke skal bekymre dig om kontrakter, rejseområder og billetter. Det fysiske kort kommer med en gratis guide på engelsk.

Kan jeg tage mine børn gratis i Copenhagen Card?

Ja, alle voksne med et Copenhagen Card-voksenkort kan tage op til to børn i alderen 0-11 år med gratis. Det gælder attraktioner og offentlig transport. Bemærk venligst, at børn i alderen 3-11 år skal have et (gratis) børnekort (op til to pr. voksen). Børn i alderen 12-15 år skal have København JUNIOR kort.

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Copenhagen Card?

Besøg Copenhagen Card, og du kan gennemse dens sider for at finde knappen Kontakt kundeservice. For at handle uden fortrydelser hos Copenhagen Card, bedes du kontakte Copenhagen Cards kundeservice direkte. Hvis der er nogle ofte stillede spørgsmål, tilbyder Copenhagen Card en relateret FAQ-grænseflade, og kunder kan også søge og se dem på copenhagencard.com.

Hvor længe holder Copenhagen Card Rabatkode?

Log ind på din personlige konto, og på detailsiden for Copenhagen Card Rabatkode kan du se en masse information. Nogle Copenhagen Card Kampagnekode har ikke en udløbsdato, sådan Rabatkupon kan bruges indtil udsalget er udsolgt. I mellemtiden er du velkommen til at bruge på Copenhagen Card. Både Rabatkupon og Tilbudskode af Copenhagen Card på gratisrabatter.com kan bruges.

Hvor meget kan jeg spare hos Copenhagen Card?

Copenhagen Card tilbyder af og til kunder kampagner, hver med en forskellig rabat. Find den Copenhagen Card Rabatkupon og de rabatter, du ønsker, på gratisrabatter.com og få op til 60%. Kunder, der handler på Copenhagen Card sparer næsten altid mange penge, og glem ikke disse store kampagner og årlige tilbud, kunder kan spare endnu flere penge!

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Copenhagen Card tilbud!