gratisrabatter.com
Hjem Alle Butikker Capstore Rabatkode

Capstore Kampagnekode og Tilbudskode Oktober 2022

Alle gyldige Capstore Kuponer og Rabatkode - op til 60% rabat i Oktober 2022

Hos Capstore kan du altid finde gode Capstore Rabatkode, Kampagnekode og Rabatkupon! Du kan faktisk spare helt op til 60%. God shopping!

Besøg capstore.dk
  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

FAQ for Capstore

Tilbyder Capstore gavekort?

Capstore tilbyder kunder elektroniske gavekort fra 100 kr. til 500 kr. Du kan altid købe vedkommende et gavekort, og så kan de bruge gavekortet til at vælge, hvad de vil have, hvis du har svært ved at finde den rigtige gave. Gavekort er e-mailet med instruktioner om, hvordan du bruger dem online, og gavekort er gyldige i 3 år!

Tilbyder Capstore gratis forsendelse til kunder?

Capstore tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 NOK. Alle ordrer afgivet af kunder inden kl. 12.00 på hverdage kan afsendes samme dag. Virksomheden tilbyder levering via GLS til pakkeshops eller til privat- eller erhvervsadresser. Det tager normalt 1-2 hverdage at modtage pakken, og firmaet sender til Danmark og Sverige samt Holland og Tyskland.

Hvad er de tilladte betalingsmetoder for Capstore?

Capstore giver kunderne mulighed for at betale med kreditkort eller MobilePay. Når du bruger et betalingskort, krypteres de indtastede kortoplysninger øjeblikkeligt og sendes til PBS over en sikker SSL-forbindelse for at gennemføre din betaling, så PBS er den eneste, der kan afkode og se dine data. De af virksomheden tilladte betalingsmetoder er MobilePay, Apple Pay, Dankort, Visa, Visa electron samt Mastercard og Maestrocard betalinger.

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Capstore?

Du kan nå dem gennem Capstores kundeservice kontaktside, og du kan selvfølgelig også komme i kontakt via Capstores sociale mediesider. Kontaktmetoderne er tilgængelige på capstore.dk, så du kan vælge din foretrukne metode til at kommunikere med Capstore. Du kan selvfølgelig også komme i kontakt med Capstore gennem dine andre kontakter på capstore.dk.

Hvor længe holder Capstore Rabatkode?

Kunder kan se specifikke oplysninger på beskrivelsessiden for Capstore Rabatkode. Gyldighedsperioden for Rabatkode for Capstore er anderledes, nogle skal bruges på kort sigt, men nogle kan bruges på lang sigt. Du kan vælge den Tilbudskode, der passer til din ordre. På gratisrabatter.com har du et klarere overblik over alle Rabatkupons af Capstore.

Hvor meget kan jeg spare hos Capstore?

Capstore tilbyder lejlighedsvis sine kunder kampagner for at spare nogle penge med en række kampagner og tilbud. 60% Rabat På Populære Fitnessredskaber | Fitshop er i øjeblikket tilgængelig i Oktober, og du kan spare op til 60% i rabat. For at spare flere penge poster Capstore også ofte Rabatkode-oplysninger, som kunder er interesserede i, på forskellige sociale medier!

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Capstore tilbud!