gratisrabatter.com
Hjem Alle Butikker Align Footwear Rabatkode

Align Footwear Rabatkode Oktober 2022

Alle gyldige Align Footwear Kuponer og Rabatkode - op til 60% rabat i Oktober 2022

Hvis du ikke er villig til at bruge mange penge på Align Footwear, kan du bruge Align Footwear Rabatkupon og Align Footwear Tilbudskode for at få rabatter.

Besøg alignfootwear.dk
  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

om Align Footwear er nogle anmeldelser

Gerber
2020-07-07 06:32:21

Hjalp mig tilbage efter en akut hælespore

Efter en akut hælespore, hvor jeg ikke kunne gå uden hjælp de første dage har jeg prøvet alt. Efter behandlinger med laser og akupunktur var smerterne reduceret, men jeg kunne stadig ikke løbe. Jeg købte sålerne og har nu anvendt dem i et halvt år. Jeg er igen tilbage i samme form og tempo, som før hælesporen og oplever kun at kondien sætter begrænsninger. Sålen gør ikke alt, men behandling af smerter og reduktion af vægten gør sit til.

Birgitta Andersen
2019-11-02 11:14:25

Fantastisk oplevelse

Fjernede hælspore. Havde i lang tid haft problemer med hælspore, så jeg havde dage, hvor jeg næsten ikke kunne gå og stå. Havde prøver det meste på markedet. Intet hjalp.Sålen hjalp, ikke natten over, men langtsomt over et par måneder. Nu er hælsporen helt væk, takket være sålen fra Align. Eneste grund til den manglende sidste stjerne er, at jeg kan læse, at I sletter negative anmeldelser. Det er misvisende og dårlig stil. Hvis I vil have roser fra folk som mig, der har haft en rigtig god oplevelse, må I også tage de sure med. Hvem ved, måske var der noget at lære fra disse kommentarer også...

Yvonne Bo Ravn
2018-12-28 18:04:41

Sålerne er fantastiske...

Sålerne er fantastiske.... De har hjulpet mig meget med hælspore. Jeg kan deltage i lange gåture nu igen

Casper U
2018-11-06 22:44:09

God til forfodsnedsynkning

Jeg har forfodsnedsynkning, og Align har hjulpet mig bedre end de gængse indlæg efter mål. Efter at jeg er gået over til Align, har jeg næsten aldrig smerter i forfoden, heller ikke hvis jeg har gået meget. Kundeservicen er meget hurtig og venlig, svarer gerne på spørgsmål, og forsendelsen er også hurtig.

Anne Korslund Clarke
2018-10-20 07:54:34

Jeg købte den største størrelse…

Jeg købte den største størrelse herresåler og sendte den med min mand på arbejde. Han bruger størrelse 49 i sko. Han har smerter i ankler og hævede knæ hver dag efter arbejde da han i sit arbejde som bager står op hele arbejdsdagen. Han var noget skeptisk men da dagen var omme kom han glad og overrasket hjem UDEN smerter i hverken ankler eller knæ og uden hævelser!: ) Han er så glad og det er børnene og jeg også for han har virkelig haft ondt og været træt af det fordi han hver dag skulle hjem og ligge med benene op ad væggen for at hævelser og smerter kunne aftage - så tak for det gode produkt! Nu har vi en far/mand der er aktiv og glad selv efter en lang arbejdsdag! <3

Gabriella Hansen
2019-07-12 09:59:28

Det er livsforandrende at bruge sålerne

Det er livsforandrende at bruge disse såler. Jeg er skeptiker men var blevet desperat efter lindring i fødder, ankler, knæ og hofter så prøvede at købe sålerne. Slut med smerte og ømhed, bum. Jeg var meget overrasket over virkningen, allerede efter første gåtur kunne jeg mærke at jeg ikke fik ondt. Er oveni at være platfodet også hybermobil og har meget svage ankler, så førhen vrikkede jeg tit om på foden og faldt, men nu bliver mine fødder og ankler rettet op. Align Footwear tusind tak for det bedst produkt nogensinde!

Tina Zoe
2019-10-25 05:36:06

Fantastisk sål mod hælsporer

Jeg anbefaler ellers aldrig noget, men må krybe til korset og indrømme at disse såler holder hvad de lover. Jeg har været plaget af en hælspore i min venstre fod, da jeg tilsyneladende er blevet lidt platfodet gennem årerne. Da jeg arbejder i restaurations branchen går jeg mellem 15000-28000 skridt om dagen. Så jeg har været dybt ulykkelig af smerte igennem lang tid. Jeg har prøvet forskellige sko og såler, men det har ikke hjulpet kontinuerligt. Så jeg var ret skeptisk da jeg bestilte align sålerne. Men tænkte at jeg jo bare kunne få pengene tilbage, hvis de ikke virkede. Tror faktisk de kom dagen efter jeg havde bestilt; så max point for hurtighed der. De passede fint ned i mine arbejdssko og da jeg fik skoene på kunne jeg allerede mærke en forskel på hælen. Da align skriver at man ikke skal have dem på mere end 4 timer, havde jeg heldigvis taget skiftesko med. For kunne godt mærke på mine lægge at jeg pludselig fik en anden fodstilling. Tror der gik 5 dage før mine ben og fødder havde vænnet sig til sålerne. Men til gengæld er det nu sporadisk hvad jeg mærker til min hælspore. Så nu skal der spares sammen til et par såler mere, så jeg ikke skal rende rundt og skifte frem og tilbage hele tiden. Så tak Align Footwear. Der reddede i sgu lige mit arbejdsliv. :O)

Anna Jensen
2018-11-13 22:52:24

Fantastiske såler! Super hurtig betjening - sålerne kom 2 dage efter bestilling!

Min datter anbefalede sålerne og de er fantastiske!De er simpelt hen blevet uundværlige for mig. Har allerede købt to par!Jeg havde længe haft en hælspore. som ikke ville gå væk og gik samtidig lidt skævt på den anden fod. Havde forsøgt flere ting, som ikke havde hjulpet. Der gik kun ca. 1 uge, før jeg kunne mærke bedring og efter ca.14 dage, så mærkede jeg næsten ingenting mere. Efter 1 måneds tid, så var smerterne og hælsporen helt forsvundet. Har ikke mærket noget til den siden. Det er nu et halvt år siden. Har også fået en bedre gang og har heller ikke så ondt i mine hofter mere. Kan stærkt anbefales!Hilsen Anna Jensen

Vibeke Eriksen
2019-04-26 21:57:07

Man skulle tro det var løgn

Da min bror længe havde døjet med hælspore foreslog jeg ham at prøve sålerne, da jeg havde læst at de kunne afhjælpe denne lidelse. Det hjalp ham lynhurtigt af med problemet og han benytter dem stadig her et år efter. Min far på 86 havde store smerter i det ene knæ pga slidgigt. Da jeg bemærkede at han gik skævt på sine ben købte jeg nogle gode løbesko og et sæt align såler ham. Han kan nu gå uden smerter i knæene. For en uge siden investerede jeg også i et par til mig selv, da jeg er begyndt at få ondt i forfoden når jeg løber. Jeg er kæmpe fan!! Hvis det ikke var fordi jeg (og min familie) havde oplevet det på egen krop ville jeg tro det var løgn, at et produkt til den pris kan afhjælpe så mange forskellige skavanker! Kan på det varmeste anbefales!

Camille Wille Otte
2019-08-14 06:19:09

Jeg har haft mine såler i en månedstid…

Jeg har haft mine såler i en månedstid nu. Jeg er utrolig glad og tilfreds. De hjælper og mindsker ufatteligt meget på fodsmerter, jeg ellers tidligere har døjet med efter en dag på arbejdet som skolepædagog.Nu har jeg lige købt mit andet par, så jeg ikke skal tage sålerne ud hele tiden, når jeg skal veksle mellem fodtøjet

FAQ for Align Footwear

Tilbyder Align Footwear gratis forsendelse?

Align Footwear sender deres indlægssåler i Danmark med GLS. De betaler for fragten for dig, det vil sige du får gratis fragt. Bemærk venligst, at hvis din ordre sendes til Grønland og Færøerne, så vil du blive opkrævet 90,00 kr for fragt.

Tilbyder Align Footwear gavekort?

Align Footwear tilbyder gavekort til en værdi af 499,00kr. Vil du glæde de mennesker, du holder af, med butikkens indlægssåler? Men du er ikke sikker på, hvilken størrelse den skal være? Så kan du vælge et flot og enkelt gavekort at give til en du holder af og lade ham selv vælge størrelsen.

Hvad er fordelene ved at registrere e-mails hos Align Footwear?

Hos Align Footwear, så længe du tilmelder dig e-mail, kan du få en chance for at dreje karrusellen. Ved at dreje hjulet har du en chance for at få 10% eller 15% rabat. Men du skal være opmærksom på, at du kun kan deltage én gang, og præmien gælder kun for den første ordre.

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Align Footwear?

Besøg Align Footwear, og du kan gennemse dens sider for at finde knappen Kontakt kundeservice. Du kan kommunikere med kundeservice via telefon, e-mail osv. på Align Footwear, eller komme i kontakt med Align Footwear via online chat. Align Footwear's kundeservice vil levere rettidige online konsulenttjenester til alle kunder.

Hvor længe holder Align Footwear Rabatkode?

Log ind på din personlige konto, og på detailsiden for Align Footwear Rabatkode kan du se en masse information. Gyldighedsperioden for Align Footwear Rabatkupon er anderledes. Generelt kan du i Align Footwear kontrollere den specifikke brug, krav og udløbstid for hver Kampagnekode. Hvis du ser en salgsfremmende plakat på alignfootwear.dk-hjemmesiden, bedes du bruge den med tillid, for når først disse Rabatkupon er vist, skal de være inden for gyldighedsperioden og vil ikke udløbe midlertidigt, så du kan købe med tillid.

Hvor meget kan jeg spare hos Align Footwear?

Align Footwear vil maksimere de bedste priser, der er tilgængelige for alle sine kunder. Align Footwear har i øjeblikket 10 kampagner i Oktober, og alle Align Footwear Rabatkode og specialtilbud kan findes her. Ifølge købsordren har alle forbrugere på Align Footwear allerede sparet i gennemsnit D.kr.24.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Align Footwear tilbud!